Asset 11000.png

Become Part of The Expo

We provide the opportunity to meet with senior decision-makers, form new strategic partnerships, promote brand awareness, or launch new products on a stage viewed by top-tier media and industry leaders.

Asset 51000.png

The date and time indicated is in Bangkok time (GMT +7)

8.00 am

-

10.00 am

Breakfast @ Kitchen Table

Physical.png

(only for those staying in the hotel)

10.00 am

-

6.00 pm

Pre-arranged meeting appointments

Virtual.png
Physical.png

10.00 am

-

10.40 am

The Web 5.0 Future of Play and Earn Gaming - Keynote

Physical.png
Virtual.png

Speaker:

Jason Brink - Gala Games

40 min

10.45 am

-

11.25 am

Gamefi's Ultimate Value - Keynote

Physical.png
Virtual.png

40 min

11.30 am

-

12.10 pm

Is Play to Earn Sustainable? - Panel

Physical.png
Virtual.png

40 min

12.10 pm

-

1.20 pm

Lunch @ Kitchen Table

Physical.png

1.20 pm

-

1.50 pm

It's a Play, Not a Game - Keynote

Physical.png
Virtual.png

Speaker: Sarah Buxton - Gala Music

30 min

1.55 pm

-

2.35 pm

Physical.png
Virtual.png

Game Pitch 1 and 2

Games: 

Meta Farm

Move-On

15 min pitch, 5 min Q&A

2.35 pm

-

3.15 pm

Game Pitch 3 and 4

Virtual.png
Physical.png

Games:

Komoverse

Rooster Wars

15 min pitch, 5 min Q&A

3.15 pm

-

3.35 pm

Virtual networking and tea break

Virtual.png
Physical.png

4.20 pm

-

5.00 pm

The Role of Guilds in the P2E Ecosystem - Panel

Physical.png
Virtual.png

40 min

5.05 pm

-

5.45 pm

The Future of the Play 2 Earn Industry - Panel

Physical.png
Virtual.png

40 min

5.50 pm

-

6.10 pm

Mass Adaption of Blockchain through Gaming - Presentation

Physical.png
Virtual.png

20 min

7.00 pm

-

10.00 pm

Networking Dinner and Party

@ Woo Bar

Physical.png