Asset 11000.png

Become Part of The Expo

We provide the opportunity to meet with senior decision-makers, form new strategic partnerships, promote brand awareness, or launch new products on a stage viewed by top-tier media and industry leaders.

Asset 51000.png

The date and time indicated is in Bangkok time (GMT +7)

8.00 am

-

10.00 am

Breakfast @ Kitchen Table

Physical.png

(only for those staying in the hotel)

10.00 am

-

6.00 pm

Pre-arranged meeting appointments

Virtual.png
Physical.png

10.00 am

-

10.40 am

Riding on the Wave of Blockchain and Web3 - Keynote

Physical.png
Virtual.png

Speaker: Andy Koh

40 min

10.45 am

-

11.25 am

Game Pitch 5 & 6

Physical.png
Virtual.png

Games:

Wam-App

Ome Health to Earn

15 min pitch, 5 min Q&A

11.25 am

-

12.05 pm

Game Pitch 7 & 8

Physical.png
Virtual.png

Games:

Rooniverse

NFT 11

15 min pitch, 5 min Q&A

12.05 pm

-

1.05 pm

Lunch @ Kitchen Table

Physical.png

1.05 pm

-

1.45 pm

Limitless Possibilities and Opportunities in the Metaverse - Keynote

Physical.png
Virtual.png

40 min

1.50 pm

-

2.30 pm

Investment Opportunity in Gamefi and Metaverse - Panel

Physical.png
Virtual.png

Panelists:

Pang Xue Kai - Tokocrypto

Charles Huh - WeMade (Virtual)

Rich Robinson - Animoca

Adrian Ho - Binance

Jirayut Srupsrisopa - Bitkub Capital Group

Moderator

Myrtle Ramos- Block Tides

40 min

2.35 pm

-

3.15 pm

The Impact of Gamefi in Emerging Markets - Panel

Physical.png
Virtual.png

40 min

3.15 pm

-

3.35 pm

Virtual networking and tea break

Virtual.png
Physical.png

3.35 pm

-

4.05 pm

The Creator Economy of the Metaverse - Fireside Chat

Physical.png
Virtual.png

Panelists:

Jason Brink - Gala Games

Theo Priestley - Metanomic

Brendan Stock - Immutable (Virtual)

40 min

4.55 pm

-

5.35 pm

Interoperability of NFTs within Games - Panel

Physical.png
Virtual.png

Panelists:

Rich Robinson - Animoca

Wui Ngiap - Ethlas

Luke Lombe - Faculty Group

Toby Gilbert - CoinWeb

Moderator

Myrtle Ramos- Block Tides

40 min

5.40 pm

-

6.20 pm

How Esports is taking over Gamefi - Panel

Physical.png
Virtual.png

Panelists: 

Sascha Jochum - Ampverse

Jonathan Phan - OKX

Andy Koh - GEMS E-Sports 3.0

Vern Bautista - Tier One Entertainment

Moderator

Tobias Bauer - Blockchain Founders Fund

40 min

7.00 pm

-

11.00 pm

Closing dinner and party

@Wet Deck

Physical.png